CYKELMYGGENE – VINGE FRITID

Cykelmyggene er et fællesskab, hvor vi mødes og cykler på tværs af alder og kunnen. Du kan komme på din racercykel, Mountainbike, City bike, din havelåge, eller hvad du nu har. Om det er stål, aluminium eller Carbon betyder heller intet – Vi forventer blot ordentlighed og smil når du møder op.  

Der bliver cyklet lange og korte ture, så der er mulighed for at ramme præcis det du har lyst til. Det er muligt for alle medlemmer af Vinge Fritid at cykle med. Som medlem af Vinge Fritid har du også mulighed for at foreslå og planlægge en tur og slå den op i vores gruppe på Facebook, som er en undergruppe til facebooksiden som du finder længere nede på denne side.

KIM Cipikoff Franke

Tovholder

Kim er en glad fritids cykelentusiast. Han er ofte klar på en cykeltur i skoven eller på landevejen - altid på hans MTB. Med Kim på holdet er der garanti for smil og fællesskab - alle føler sig velkommen uanset niveau når han er med.

Anders Rolsing

Tovholder

Anders nyder at komme ud og rulle på cyklen. Anders værner om fællesskabet og er af den overbevisning, at uanset vejr så kan medlemmerne af cykelmyggene mødes, om ikke andet i hans garage for at sparke dæk(Cykeldæk).

KLIK IND PÅ VORES FACEBOOKSIDE NEDENFOR DER FINDER DU GRUPPEN CYKELMYGGENE - VINGE FRITID