LØBEKLUBBEN – VINGE FRITID

I løbeklubben er vi vilde med tanken om at kombinere en aktiv hverdag med socialt samvær. Vi udnytter at vi bor i skøn natur og tæt på stier, som er perfekte at løbe på.

Lige nu er det både koldt og mørkt, så det er netop nu at vi skal bruge hinanden! For det er fedt at løbe sammen og ikke kæmpe sig ud alene 🏃🏼‍♂️🏃🏼🏃🏻‍♀️

Vi har startet løbeklubben op én gang om ugen, og der er plads til ALLE – uanset hvor hurtigt og hvor langt man løber.

Hen ad vejen vil vi forsøge at sætte en fælles målsætning, som kan ende ud i at vi sammen deltager i motionsløb eller, hvem ved om vi laver vores eget her Vinge. Vi favner bredt ☺️

Vi glæder os til at løbe sammen

 

Lars Peter Nielsen

Løbetræner

Min familie og jeg bor i Deltakvarteret. Jeg er én af løbetrænerne i løbeklubben. Jeg har løbet i 20 år, og at det er en stor del af mit liv at komme ud at løbe. Jeg elsker bevægelsen af løb og at lade tankerne løbe afsted på mine løbeture. Og så får jeg mere energi i min hverdag af at løbe, og jeg vil derfor godt kalde mig afhængig af løb 😊 Min yndlingsdistance er halv-marathon, jeg har også løbet marathon og andre distancer. Jeg har erfaring med mange situationer i forhold til løb - fx manglende motivation, stilstand i form, skadesforløb mv. Som løbetræner er det vigtigt for mig at have fokus på skadesforebyggelse og på glæden ved løb, herunder udvikling som løber.

Charlotte Kræmer

Løbetræner

Jeg bor i Deltakvarteret med min familie, og jeg er en af del af trænerteamet i løbeklubben. Jeg løber, fordi jeg elsker at bevæge mig og kombinere en aktiv hverdag med socialt samvær. Mine løbeture er mit frirum, og jeg sætter pris på at kunne tage en spontan tur i vores smukke natur. Jeg brænder for at skabe et fællesskab omkring fysisk aktivitet, og være med til at inspirere andre til at få en sund og aktiv hverdag. Derfor har jeg også været med i stiftelsen af Vinge Fritid. Man fortryder aldrig en løbetur - kun dem man ikke kom afsted på! - jeg glæder mig til at løbe med jer!

David Overton Chabre Holm

Løbetræner

Jeg hedder David og jeg bor i Deltakvarteret med min familie. Jeg er én af dine løbetrænere 😊 Jeg har løbet regelmæssigt siden jeg var 10-12 år og har fået indsigt i løbetræning, opvarmning mv. fra min tid i militæret. Jeg nyder løbeturene omkring deltaet her i Deltakvarteret - her er det særligt fedt, at man kan løbe så længe, som kroppen og tiden kan klare. Det er som oftest i hverdagene eller i mere hektiske weekender, at jeg løber rundt om Deltaet. Når tiden er til det, sætter jeg pris på lidt længere løbeture på 8-12 km, hvor jeg har fundet flere gode ruter i området - til Fjorden, til Ådalen og til Sperrestrup skov, samt rundt om Skenkelsø. Jeg løber som regel i et roligt tempo på ca. 6-7 min/km, men sætter også pris på en omgang i høj fart. Mit løbemotto er: Man har det altid godt med sig selv efter en løbetur. Ses vi på Deltabroen næste gang?

KLIK IND PÅ VORES FACEBOOK NEDENFOR OG FIND GRUPPEN LØBEKLUBBEN - VINGE FRITID