FUNKTIONEL UDENDØRS TRÆNING – VINGE FRITID

FUT (Funktionel Udendørs Træning) er opstartet under Vinge Fritid! (i Covid-19 tiden med forsamlingsforbud laver vi FIT (Funktionel indendørs træning) via grupperum på vores facebookside) 

Målet i FUT er ikke kun at blive stærkere og hurtigere sammen – vi skal have det sjovt og gå fra træningen med mere energi og et større smil end da vi kom!

Alle øvelser kan skaleres så alle (som i ALLE) kan deltage uagtet deres forudsætninger, erfaring, statur eller niveau. Kort sagt – der er ingen grund til ikke at blive en del af Futterne

Vi arbejder med vinduesvisker, frikadelle, samt andre hverdagsbegreber og altid med et smil på læben.

 

Jens Østergaard Olsbjerg

Coach og Motivator

Jens er træner for vores Funktionelle Udendørs Træning(FUT), som i Covid-19 tiden også kan blive til FIT(Funktionel Indendørs træning) som er virtuel træning, hvor alle er med på computeren med kameraet tændt. Jens er en fantastisk motivator og uanset om du er trænet eller utrænet, så er det en skøn oplevelse at træne med Jens. Jens møder altid op med et smil, et stærkt træningsprogram, hvor hverdagens begreber. indgår og altid med stor ros til deltagerne. Til FUT vil du føle dig velkommen uanset niveau.

Følg os på vores facebookside vi linket nedenfor: